NIEUWSPAGINA

Lease uw Omgekeerde Osmose installatie
In samenwerking met een gerenommeerd leasebedrijf is het mogelijk de Omgekeerde Osmose installaties op basis van een leaseconstructie aan te bieden. Leasen betekent een meer financiële flexibiliteit, uw betaald niet in één keer de totale investering, maar spreidt deze per maand, u houdt dus uw eigen geld vrij voor andere doeleinden. Betaling van de lease vindt plaats in vaste maandtermijnen, zodat u de kosten eenvoudig kunt budgetteren, u weet precies waar u aan toe bent. 

Geïnteresseerd in onze leasemogelijkheden? Voor meer informatie kunt u ons bellen op 020-456 2121 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Conserveren Omgekeerde Osmose installaties
Zoals u wellicht heeft vernomen staat het infiltreren van het zogenaamde brijnwater uit een Omgekeerde Osmose installatie in de bodem sterk in de belangstelling bij de Provincies. Wij volgen deze ontwikkelingen van dit beleid ook nauwgezet en zien in de nieuwe richtlijnen een dringende reden om ons huidige beleid met betrekking tot het conserveren van de Omgekeerde Osmose installaties aan te passen. 

U bent van ons gewend dat uw installatie, op verzoek, “WINTERKLAAR” // ”CONSERVEREN” kan worden gemaakt. Om de membranen gedurende deze langere periode van stilstand te beschermen tegen ongewenste bacteriegroei gebruiken wij hiervoor een biocide. Wij verwachten dat deze biocide een pijnpunt wordt bij het steeds strakker wordende grondwater regime van de Provincies en stoppen daarom met ingang van 1 januari 2009 met het gebruik van deze biocide en het bijbehorende “WINTERKLAAR MAKEN“ // ”CONSERVEREN” van de Omgekeerde Osmose installaties.

Inmiddels hebben wij een onderzoek afgerond waarin wij naar alternatieve middelen hebben gezocht, maar deze middelen blijken in de praktijk een Omgekeerde Osmose installatie niet afdoende te beschermen tegen verlies van membraanprestatie gedurende een lange periode van stilstand.

Het enige alternatief in deze is, dat een Omgekeerde Osmose installatie 1 keer in de 24 uur een bepaalde periode (meestal 60 minuten) in bedrijf gesteld dient te worden om te voorkomen dat de membraanprestaties verslechteren, deze instellingen worden standaard geprogrammeerd in de door ons geleverde Omgekeerde Osmose installaties.